Coşul tău este gol!
Salut, te poti autentifica sau îți poți crea un cont nou.

Informații de livrare

Livrarea comenzilor / Costul transportului

Produsele comandate se livreaza in toata tara, utilizand modalitatea si termenul de livrare alese de dvs. la efectuarea comenzii.
Sambata si Duminica nu se expediaza comenzi.
 
Produsele se afla in ambalajul original, sigilat, al producatorului si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare.

In Bucuresti, livrarile se fac atat prin curieri proprii ( in aceiasi zi daca comanda este plasata pana la ora 12:30 ) cat si prin Curierat ( se livreaza in 24 ore ),iar taxa de livrare este15ron pentru comenzi mai mici de 199 lei cu tva .Livrare gratuita in Bucuresti - pentru comenzi mai mari de 199 lei cu tva

Pentru livrarile in localitatile din jurul Bucurestiului, taxa de transport este de 25ron.

In afara Bucurestiului, livrarile se fac prin Curierat ( 48 ore ) iar costul livrarii este de 18ron pentru livrari de pana la 1 kg, la care se adauga 1ron pentru fiecare kg suplimentar. Costul asigurarii marfii reprezinta 1% din valoarea integrala a produselor livrate. 

In cazul in care adresa de destinatie se afla in afara razei de acoperire stabilita de Curier, se va percepe o taxa de kilometri suplimentari in valoare de 1 ron/km.

Comenzile nu se pot ridica de la sediul societatii.

 
Pentru Bucuresti, oferim sericii de instalare echipamente (imprimante, multifunctionale, routere, scanere, notebook)  instalare soft, upgrade componente PC, Notebook. Acest serviciu este tarifat cu 50ron.
 
* Preturile de transport includ TVA.